Beírthatom ezt az adatot a jelentkezési lapra?
Figyelt kérdés
Kiküldték a jelentkezési lapokat a 3 éves szakmai képzés után megszerezhető 2 éves érettségire felkészítő képzésről.
Szakközépiskolában lezártak minden tantárgyból, de még nincsenek meg a vizsgáim (nemsokára lesznek), minden tantárgyból átmentem. Most vagyok a második szakmámon, ami 1 éves, ez 12. osztály. (Azért 1 éves mert kapcsolódik az előzőhöz, de ez külön szakmának számít.)
A jelentkezési lapon ez áll:
Legmagasabb iskolai végzettsége: szakközépiskola (ez mindkét szakmára érvényes)
Osztály: Ide beírhatom a 12.-et is? (11. osztály az első szakmám utoló éve). 12.-el talán nagyobb eséllyel vesznek fel, de nem tudom hogy ilyen esetben beírhatom-e.
2021. máj. 7. 21:17
1/1 anonim válasza:
Azt írd csak be ami már megvan. (szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!