Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Állatorvos tudományi Egyetem...

Állatorvos tudományi Egyetem állatorvos szakán biofizikahoz milyen témaköröket kell tudni?

Figyelt kérdés
Most érettségiztem emeltem bioszból meg kémiából, az Állatorvostudományi Egyetem állatorvos szakára szeretnék menni. Ha jól tudom ott van első félévben biofizika. Bioszból kémiából egész általános meg gimiben 5-ös voltam. Fizikából is, csak az utóbbi két évben voltam négyes. Ezért úgy döntöttem, hogy mivel a járvány úgy is keresztbe tesz a nyaralásnak, kicsit készülök a bifizre. Milyen témaköröket érdemes átnézni?

2021. máj. 6. 15:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha érettségiztél, talán a google használata evidens kéne legyen...

Első találat!

[link]

2021. máj. 6. 15:56
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Hogy érettségiztél most, ha még nem is voltak az érettségik?
2021. máj. 6. 15:59
 3/9 anonim ***** válasza:

2: jogos.... :-D :-D

A biosz-kémia még csak jövő héten lesz. :))

2021. máj. 6. 16:02
 4/9 A kérdező kommentje:
*Érettségizem akart lenni, van egy véleményem a telefon billentyűzetéről...
2021. máj. 6. 16:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Bácsi úgy is elmond mindent, kaptok diasorokat, azt kell megtanulni. Igazából azok a témakörök vannak mint középiskolában csak hozzáfűzi neked miért kell(het). Nem olyan szivatós mint humán orvosin mondjuk.
2021. máj. 6. 17:47
 6/9 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi
2021. máj. 6. 17:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Akkor 4-gyes fizikával teljesíthető 5-ös-re?
2021. máj. 6. 17:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha tanulsz bármit meglehet írni 5-ösre (kivéve az állattant. Még ha a könyvet szóról szóra is kipus...khm akarom mondani megtanulod sem lesz meg az ötös)
2021. máj. 6. 17:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi
2021. máj. 6. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!