Más is várja már a normális oktatást?
Figyelt kérdés
Én nagyon örülök neki hogy ősz után újra kinyitják a sulikat, nekem már nagyon hiányoztak a barátaim, és online szerintem sokkal kevesebbet értettem meg az anyagból.
A hónapokig tartó számítógép előtt ülés nem az igazi! :/
2021. máj. 6. 12:56
1/22 A kérdező kommentje:
És ha minden igaz, hétfőn már mehetünk végre.
2021. máj. 6. 12:56
4/22 A kérdező kommentje:
Amúgy megértem ha valaki szereti a távoktatást is, de ez a csávó első mondata az volt, hogy aki szeretne normálisat, az egy stréber idióta
2021. máj. 6. 13:07
5/22 anonim válasza:
Én speciel egyáltalán nem várom
Jó lesz a tömött buszokon nyomorogni fél centire egymástól
Meg a kis levegőtlen osztálytermekbe ülni egész nap, és még sorolhatnám.
7/22 A kérdező kommentje:
Hát elhiszem, ha mondjuk nagyvárosban laksz, akkor rossz lesz a tömegközlekedést újra használni...
2021. máj. 6. 13:18
8/22 anonim válasza:
Eldőlt: kinyitnak!
Aki semmi sem tanult, de a pofája nagy volt, végre jól rácseszik.
9/22 anonim válasza:
11-es
Ezek szerint érintve vagy! Az ilyenen tényleg csak röhögni lehet. Senki sem tartott pisztolyt a fejedhez, hogy dobd el a könyveidet. Megérdemelted.
Hatékony digitális oktatás, mi? Aztán most tele a gatya, mert lógásról szólt az egész.
10/22 anonim válasza:
Hatékony az te kapd el a coronavirus te ____
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!