Szerintetek Orbán a holnapi vagy holnaputáni kormányinfóban módosítani fogja a május 10. nyitást?
Figyelt kérdés
2021. máj. 5. 11:25
11/16 anonim válasza:
Szerintem lesz iskola, mert most nagyon azt nyomatják, hogy minden nyisson ki, térjen vissza a régibe stb. Aztán szerintem be is fognak mindent megint zárni, mert annyi fertőzött lesz. Ráadásul a szomszédban jelen van az indiai mutáns is, ami valljuk be őszintén, nem túl pozitív dolog. Majd kiderül.
12/16 anonim válasza:
Mint kiderült, lesz sulinyitás...
14/16 anonim válasza:
Nem, nem volt egyértelmű. Az előző időpontokat is folyton elhalasztották, ezt is megoldhatták volna.
Ez pedig egy hülye időpont a sulinyitásra. Egy hónapra bemenni...
15/16 anonim válasza:
14-es. Szerintem is! Reméljük nem az lesz, mint amit írtam, hogy annyi fertőzött lesz, hogy megint bezárnak mindent.(11-es válaszoló voltam)
16/16 anonim válasza:
Szerintem megint be fog robbanni a sulinyitástól meg az indiai vírustól, de az 100-as, hogy többet nem zárják be. Utolsó online nap az évszázadban😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!