Mikor fog a t. gyakoris publikum beletörődni, hogy hétfőtől rendes suli van?
Figyelt kérdés
2021. máj. 4. 20:10
A kérdező szavazást indított:
Szerdán
Csütörtökön
Pénteken
Szombaton
Vasárnap
Hétfőn reggel 07:50-kor
41 szavazat
1/9 anonim válasza:
Akkor mikor kitiltanak a GyakoriKérdésekről!
2/9 anonim válasza:
Kicsit elképesztõ, hogy naponta 100x írják ki az ilyesféle kérdéseket, fõleg úgy, hogy tudják rá a választ.
3/9 anonim válasza:
Reménykednek, mert a többség a jó jegyeit csalással szedte össze és most félnek, hogy lerontják őket ebben az 5 hétben. Remélem visszazavarják őket a suliba.
4/9 anonim válasza:
Visszazavarnálak én téged oda ahonnan jöttél.
5/9 anonim válasza:
Kényelmes nekik otthon és nyilván szeretnének otthon maradni. Nem kell őket ezért bántani, csak ki akarják használni a lehetőségeket.
6/9 anonim válasza:
4. Talán megszólítva érezted magad?
7/9 anonim válasza:
kérvényt kitöltöttem leadtam visszaigazolták 250 órát hiányozhatok annyi óra nincs a tanévben már = én már nem megyek be = leszarom az egészet
8/9 anonim válasza:
7: = megbuksz mivel nem lesz elég jegyed
9/9 anonim válasza:
"7: = megbuksz mivel nem lesz elég jegyed"
MADÁR! már most megvan az elegendő jegyem... MADÁR....
3-4 jegy /tárgy /félév. Már most bőven megvan...
MADÁR.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!