Szerinted vissza megyünk az iskolába Május 10-én?
Azért ,mert egy szót elír valaki nem azt jelenti ,hogy nem tud helyesen írni <3
Jelenlegi állás szerint Május 10-én, hétfőn minden tanuló megy iskolába.
Emlékeztek. Amikro legeslegelőször jött a digit. oktatás, vasárnap este 9-kor tudtuk meg, hogy másnap nem kell menni.
Hiába idegeskedünk. Segít? nem. Majd lesznek fejlemények. Előre még sosem jelentettek be semmit :D
szóval bármi lehet. Lehet, hogy kinyit, de lehet, hogy nem.
Én személy szerint szeretném, ha nem nyitna. No nem a covid miatt, hanem a tanárok miatt. Egész éves anyagból írnánk én végéig minden tárgyból.
szerintem jogos a kérdés: Akkor minek tanítottak eddig? Minek írtunk online dolgozatot, ha úgyis azt hiszik, hogy csalunk? az olyanokkal, mint én nagyon kicsesznek. Azokkal, akik tisztességesen dolgoztak.
(NE PONTOZATTOK LE!)
DE SAJNOS KORMÁNYRENDELETBEN VAN =( :( :[ :< :C >:C
A kormány friss rendeletben rögzítette, visszavonja azt a felkérését a gazdaság szereplőitől, hogy törekedjenek az orrhoni munkavégzés alkalmazására, derült ki a Magyar Közlönyből. Az általános iskolák alsó tagozatát már korábban megnyitották, a jövő héttől a többi oktatási intézmény is kinyit.
Miután a köznevelési intézményekben, a szakképző intézményekben, valamint a felnőttképzésben a rendes oktatásra történő visszatérésről és az óvodákban elrendelt rendkívüli szünet megszüntetéséről szóló rendelet alapján a köznevelési intézmények és a szakképző intézmények valamennyi évfolyama 2021. május 10. napjától rendes munkarendben működik:
a közigazgatásban elrendelt lakó-, illetve tartózkodási helyen történő munkavégzés és a gazdaság szereplőinek felkérése, hogy törekedjenek az otthoni munkavégzés alkalmazására, megszüntetésre kerül,
az óvodások és iskolások esetében lehetővé válik a sportlétesítmények, az uszodák, az edzőtermek és a jégpályák szervezett keretek között (testnevelés óra, sportszakkör, iskolai sportkör vagy sportoktatás) történő látogatása.
A koronavírus ellen védett személy felügyelete alatt álló tizennyolcadik életévüket be nem töltöttek karanténkötelezettség nélkül térhetnek haza Magyarország területére.
Címlapkép: Getty Images
Címkék: képzés, oktatás, otthoni munkavégzés, home office, koronavírus, munkavégzés
Azért 100% mert tegnap a kormányinfon nem jelentették be, úgyszintén ma se.
Ha olyan fontos változás történne, azt már réges-rég jelezték volna, nem két nappal a nyitás előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!