Felesleges az iskolanyitás május 10-étől?
Amikor visszamegyünk, biztos nagyon kiszúrnak a diákokkal (tisztelet a kivételnek)
1 hónap alatt mit akarnak csinálni?
Ahogy 10-én belépunk a suliba, egyből dolgozatokat íratnak.. valakinek viszgái is lesznek ( nem érettségi)
Miért nem képesek elfogadni hogy ez a diákoknak is nehéz volt mentálisan(is) és nem kéne még utolsó napokban is lehúzni őket ://
Tőlem vissza mehetnénk, de akkor legalább ne tegyenek ránk stresszt viszgákkal meg dolgozatokkal.. majd szeptembertől szivassanak inkább
November óta a diákok online dolgozatokat írtak. Valljuk be őszintén az online dolgozatoknál nem megengedett segédeszközöket (google, photomath, egymásnak elküldött megoldások, bátyám megírta helyettem a matekot...) használtak a diákok. Természetesen így szinte mindenkinek jobb lett az átlaga. Viszont a jobb jegy mögött nincs ott a valódi tudás.
Tisztelet azoknak akik ezt becsületes eszközökkel érték el.
"ne tegyenek ránk stresszt vizsgákkal meg dolgozatokkal.." Elárulnád, hogy ha nem iratnak dolgozatot akkor mégis mire adjanak jegyet a szerencsétlen tanárok? Talán jobb lenne, ha a diákok mentális helyzete miatt mindenkinek újra kellene járni az adott évfolyamát? Amikor majd érettségizel akkor az érettségi megírása ellen is ugyanezt fogod mondani?
Talán jobban jártál volna, ha a járványhelyzetre hivatkozol.
Azért ez számomra döbbenet, hogy ennyien nem akarnak iskolába menni!!
Tényleg nem hiányoznak senkinek az osztálytársak, baráti társaságok,összenevetések, órai szünetben a jó beszélgetések??? Suli utáni együttlétek??
Ide jutottak a tizenévesek??? Otthon ülve érzik jól magukat???
Sajnálom őket nagyon...:-(
Sz.ar lehet így élni...
Alfa generáció...ők lesznek a legmagányosabb korosztály...
Amúgy, ez az időszak tényleg mentálisan elég megterhelő, kiborulás volt, nyilván szükség van az iskolára, a szocializációra....de nem azzal a tudattal, hogy a tanárok szivatni fognak....
Szerintem nincs olyan diák, aki végig rendszeresen tanult. Képtelenség. Ebben a helyzetben.
Miért biztos abban mindenki, hogy a tanárok szívatni fognak?
Nálunk nem terveznek ilyet. Ismétlés és összefoglalás lesz abból, amit online nem lehetett rendesen megtanulni. Semmi dolgozatözönt nem lengettek be.
“ Alfa generáció...ők lesznek a legmagányosabb korosztály...”
Introvertáltként vicc ezt olvasni, mert hogy imádok (magányosan) itthon ülni egyedül...:D
6# én is, kifejezetten örülök, ha nem kell más személyekkel, mindenkivel foglalkoznom :D
3# "Tényleg nem hiányoznak senkinek az osztálytársak, baráti társaságok,összenevetések, órai szünetben a jó beszélgetések??? Suli utáni együttlétek??"
Ezek közül egyet se tapasztaltam :D ezek mind társasági dolgok, amibe nem vagyok jó, nem érzem magam kellemesen, ha egy csomó emberrel kell egyszerre lennem, megterhelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!