Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kölcsey Ferenc Gimnázium...

Kölcsey Ferenc Gimnázium vélemények? (Budapesti)

Figyelt kérdés
Minden érdekel, közösség, diákok, milyen a színvonal, melyik tantárgy a legjobb, továbbtanulási lehetőségek, szakkörök, minden!
2021. ápr. 29. 21:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Egyébként te melyik gimibe jársz/jártál?
2021. máj. 2. 14:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Szent István Gimnázium, de már külföldön járok egyetemre:)
2021. máj. 2. 18:11
 13/14 anonim ***** válasza:
szio, en oda jarok, ha gondolod irj priviben:)
2021. máj. 17. 23:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia! Tán nem túl releváns a lassan húsz éve szerzett tapasztalatom :) , sőt, már a kérdésed is régi, most már neked kéne a saját kérdésedre válaszolni: neked hogy tetszik? :)

Azért mégis gondoltam, megírom, hogy milyen fura is az, hogy nekem szinte csak jó emlékeim vannak onnan, pedig arra is emlékszem, hogy elsőtől félévente ott akartam hagyni, ami azért elég egymásnak ellentmondó emlékek, ami kicsit fura...

Akkor még a francia vezetett torony magasan, de gondolom, ez azóta is így van, a közösség tényleg klikkes volt, de szerintem minden gimiben így volt anno és tán azóta is...

Legjobban a vitakultúra szakkört szerettem, pedig tán nem is nagyon jártam rá, de a neve nagyon megfogott, moderátor is lettem miatta. :)

Volt matek- és irodalomszakkör is, azokra emlékszem, hogy a matekon több matekot tanultunk, mint ami érettségire kellett, irodalomból meg sok izgalmas dolgot olvastunk pluszban, amit nagyon élveztem.

Tanárokról lennének mit írnom, de inkább nem teszem, amúgy is rég volt már meg ki tudja, ki merre változott, pedig végül is épp ezért is kerestem rá a gimi nevére, hogy vajon ma kiről mit mondanak, szóval inkább mesélj te, kérdező vagy más! :)

2022. szept. 10. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!