NKE-RTK vélemény ?

Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok ott tanuló hallgatók véleményére.. mennyire jó így távoktatásban tanulni és mennyire vagytok felkészültek most a jelenlegi helyzetben az államvizsgára? Milyen az oktatás színvonala stb.

2021. ápr. 29. 12:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
16%
Nevetséges az egész. Engem 100K-ra meg akartak cseszni, mert 30-as táblánál 55-tel száguldoztam, miközben a pedofil állat 400 ezerrel megúszta. Na, ez a rendőrség, tulajdonképpen egy plusz adószedő brigád, az igazi politikus bűnözőket meg védik.
2021. máj. 2. 15:00
 12/23 anonim ***** válasza:
93%

Heló!

Itt én válaszolgattam, ide járok:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..

Ha ezeken kívül van kérdésed vagy felmerül valami, keress bátran!

2021. máj. 2. 15:08
 13/23 anonim ***** válasza:
23%

Én azt mondom, maximális szigor-minden vonalon. Ha 30 helyett 55-tel mész, neked is elvenném az autódat, mert minek neked, ha másokat veszélyeztetsz vele.

A pedofilokat pedig kémiailag kasztrálnám.

2021. máj. 2. 15:09
 14/23 A kérdező kommentje:

Jól leírtad hasonlóképp gondolkodom én is:)

2021. máj. 2. 15:44
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
A rendőr akkor is csak az adóból van eltartva. Ez semmin se változtat. Az állam csicskái
2021. máj. 2. 16:03
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van. Nem az az ember, aki önfeláldozóan, esetenként a vére árán a közössége szolgálja, hanem az adócsaló vállalkozó, aki kizsigereli, jól meghajtja az embereit, közben pedig nem fizeti utánuk a tb-t, és csakis a saját maga jövőjére gondol, másról nem gondoskodik, ő a f.sza gyerek:)
2021. máj. 2. 16:20
 17/23 anonim ***** válasza:
15%
Inkább Navos mint rendőr.
2021. máj. 2. 16:45
 18/23 A kérdező kommentje:
Maradjunk annyiban ha baj van egyből rendőrt hivsz... az bezzeg normális ha a pedofil k.csög molesztálja a kisgyereket vagy kirabolják a házad és elviszik az értékeidet amiért megdolgoztál vagy az autódat lopják el amiért esetleg éveket dolgoztál. És kit hivsz egyből? A rendőröket!
2021. máj. 2. 17:48
 19/23 A kérdező kommentje:

A sok nyomorult bűnöző aki más életét tönkretette miből van eltartva? Él mint Marci hevesen, kap enni inni és tv-zik egész nap... ez a nem normális. A szabályok meg azért vannak hogy betartsd őket. Érdekes apu 30 éve vezet, nem büntették meg soha..

2021. máj. 2. 17:50
 20/23 anonim ***** válasza:

Igazából a klasszikus bűnözők mellett

1. a drasztikus gyorshajtókat kellene nagyon kemémyen büntetni. Például azt aki lakott területen 50 helyett 100-zal megy. Azonnal elvenném a kocsit+kitakarás-bekockázás-hangtorzítás (eu-s szabálykövetés?) nélküli beszélgetés vele a tévéhíradóban, hogy mit gondol magáról, ezt hogyan képzelte, kinek érzi-véli magát, hogy veszélyezteti a közösséget?

A megengedetthez képest még nagyobb sebességkülönbség esetén pedig járna a 25 botütés is a seggére. Kell, hogy a kommandósok edzenek rajta kicsit.

1 év és néhány ilyen tévériport után ezredrészére esnének vissza a hasonló esetek.

2. Másrészt a vandálokat, szemetelőket kezelném hasonlóan keményen: esetenként 999 990 Ft-os bírság (ledolgozható szigorúan ellenőrzött közmunkában is) és 25 botütés. Vagy még inkább 1 évig minden vasárnap fél napos közterület takarító tevékenység.

Persze ehhez kamerázni kellene, de a telepített kamerák ára/fenntartása visszajönne, ha másból nem, abból, hogy közpénzből kevesebbet kell a járdákat, utakat takarítani.

Gondoljatok bele, milyen jó lenne, ha nem kellene széttört alkoholos üvegek cserepeit kerülgetnetek a járdákon, miként azt az imént tettem.

Idős bácsi mesélte, hogy valamilyen múzeumnál rászólt két onnan kilépő fiatal, 20 körüli lány egyikére.

-Kisasszony, elvesztett valamit.

- Hol, mit? (Kapkodott meglepve a fiatal hölgy.)

- Az üdítős üvegre gondolok, amit az imént eldobott.

A lány kihúzta magát, majd rátartian megszólalt:

- Nem veszem fel! Van takarító, azt azért fizetik, majd ő felveszi. Az a dolga.

2021. máj. 2. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!