Szerintetek pár hét múlva tényleg kinyitnak a középiskolák?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 26. 16:52
1/31 anonim válasza:
Május 10-én egészen pontosan. Igen.
2/31 anonim válasza:
Nem a véleményünkön múlik, hanem a kormányon. A kormány pedig azt mondja, hogy május 10-én ki fognak nyitni.
4/31 anonim válasza:
Annyiszor volt már hasonló, szerintem még ők sem érnek rá ezzel foglalatoskodni.
5/31 anonim válasza:
Hát,attól függ hogy mennyi beoltott lesz,de elég biztos lesz
6/31 anonim válasza:
Sajnos igen, igaz hogy mar rengeteg ilyen datum volt de mostmar lassan minden kinyit ugyhogy a sulik is kifognak
8/31 anonim válasza:
"Nem a véleményünkön múlik, hanem a kormányon. A kormány pedig azt mondja, hogy május 10-én ki fognak nyitni."
A kormánynak fontos hogy mit gondol a közvélemény, mert választást akar nyerni. A következő két hét járványügyi adatai és a szakszervezetek, közvélemény hozzáállása, fog dönteni hogy nyitunk-e. a kormány hozza meg a végső döntést de ezzek alapján fog dönteni, jelenleg megjósólhatatlan hogy mi lesz május 10.én, még napok vagy hetek mire kiderül hogy az eddigi nyitások meglátszanak-e majd a járványgörbén.
9/31 anonim válasza:
Véleményem szerint nem.
Amúgy azt lehet tudni, hogy egy hónapra mi értelme kinyitni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!