Xantus János gimnáziumról mi a véleményetek?
9.es xántusos vagyok!
érdekes volt az iskola becsmérlését olvasni, pont azért, mert mielőtt bekerültem volna az iskolába, én is szinte csak ilyen véleményeket olvastam. De így, hogy ottani diák vagyok már teljesen más. Igen, vannak kis köcsög, sznob, apuci kicsi fia diákok is, de rengeteg teljesen normális emberrel találkoztam már. És mondtatom azt, hogy az az átlag. Nagyon jó közösségbe kerültem, lehet, hogx van abban valami, amit az előző válaszoló írt a 4 éves angol osztályról :)
Van egy jó pár elképesztően jó, empatikus tanárunk, de persze elkerülhetetlenek a régimódiak is, akitől még a tanárok is rettegnek…
Minden, amit a szigorúságról lehet olvasni a Xántusban, elég valószínű, hogy igaz. Vannak szabályok, be kell tartani őket (nyilván vannak olyanok, amit mi is idiótaságnak tartunk és már inkább kötözködésnek, mintsem rend fenntartásnak).
Alapvetően meg érződik, hogy egy magánsikoláról van szó, de ezt is várják el a szülők, diákok nem?
A célnyelv egészen biztosan erős, akármilyen nyelvet választasu, a másodnyelv nem feltétlenül. De ott is vannak nagyon jó tanárok.
Én nagyon rossz matek felvételit írtam tavaly, de a magyar, a vitt pontszám és a szóbeli felhúzta, és még így sem lett rengeteg, tehát esély mindenképp van.
hajrá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!