A május 10. iskolanyitás még nem hivatalos ugye?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 21. 13:41
11/90 anonim válasza:
És ez miért érintené az iskolanyitás kérdését? Most oltották be a pediket pfizerrel, ami elvileg minden mutáncsra jó. Május 10-én suli, fogadd el. :)
12/90 A kérdező kommentje:
Attól még hogy be vannak oltva a tanárok attól még terjeszthetik csak megusszák a tüneteket meg ott vannak a diákok is
2021. ápr. 21. 19:24
13/90 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy kevesen kerüljenek súlyos állapotba. A diákok/fiatalok kibírják, ha három napig nem éreznek szagokat.
14/90 anonim válasza:
#13 Tudtad? Diákok is meghalnak mostanában. És ez akadályozza az iskolanyitást. Fejezd be.
15/90 anonim válasza:
"Diákok is meghalnak mostanában."
Forrás?
17/90 anonim válasza:
1. Igen, hivatalos. Valószínűnek tartom, hogy a gyakorlatban is így lesz, mivel ekkor már a mozik és a kajáldák is nyitva lesznek.
2. Igen, halnak meg fiatalok is, de statisztikailag nem nagyobb az esély arra, hogy egy egészséges középiskolást elvisz a koronavírus, mint arra, hogy iskolába menet a piacra 120 km/h-val siető Gyuri bácsi suzukijával való találkozás vet véget a földi pályafutásának.
18/90 anonim válasza:
Lesz iskola május 10-től. Egyrészt már elkezdődött az iskolák nyitása és ez egy folyamat, amit végigvisznek, másrészt rajtuk kívül már minden nyitva lesz, végül, de nem utolsó sorban a tanárok sem tudnak már ríni, hogy nem lesz addigra védettségük. Semmi nem indokolja, hogy továbbra is zárva maradjanak.
19/90 anonim válasza:
Május 10-én tuti megyünk. Ezt már nem húzzák
20/90 anonim válasza:
Szerintem elég korai kijelenteni azt hogy biztos hogy visszamegyünk. Az ápr.19. is sokan biztosnak vették mert hogy belevolt írva a közlönyben aztán hopp, egyik pillanatról a másikra toltak rajta. Én így kezelem ezt a máj 10. is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!