Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az egyetemekről mikor mond...

Az egyetemekről mikor mond már a Kormány valamit?

Figyelt kérdés
Szóval az érdekelne, hogy mikor nyitnak az egyetemek? Egyáltalán lehetséges, hogy jelenléti vizsgák legyenek? Mikor lesz erről valami hivatalos info???

2021. ápr. 20. 00:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem szeptembertől fog újra indulni az egyetemi élet. Ez a szemeszter már biztosan így fog lemenni. Szerintem készülj fel lelkileg arra, hogy online államvizagázol.
2021. ápr. 20. 12:30
 12/20 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk is online államvizsga lesz. A dékáni körlevélben minden le van írva, azt kellene elolvasni.
2021. ápr. 20. 14:32
 13/20 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is az egyetemeken múlik,hiszen csomó alapítványi lett. Meg ezt abból gondolom,hogy az a magánsuli (még valamikor volt a hírekben) igazgatója is maga döntötte el,hogy mit csinál. (Aztán lehet rosszul gondolom)
2021. ápr. 20. 16:44
 14/20 anonim ***** válasza:
91%
12-es én is államvizsgázni fogok, és nálunk nincs még hivatalos egyetemi álláspont, nincs dékáni körlevél. Gondolom ez is egyetemenként változik.
2021. ápr. 20. 18:33
 15/20 anonim ***** válasza:
93%
Online lesz. Gondoljatok bele, akkor a kollégiumoknak is ki kellene nyitni. Annak meg semmi értelme 3 hétre kinyitni. Itt szeptemberig nem lesz semmi jelenléti dolog az egyetemeken.
2021. ápr. 20. 18:36
 16/20 anonim ***** válasza:
29%

Nálunk mindkettő lesz, már hivatalos értesítés is jött róla. A tanárok eldönthetik, hogy személyesen vagy online vizsgáztatnak.

Ami érdekelne, hogy például a kolikkal mi lesz. Nálunk több hetes gyakszik lesznek májusban, és nagyon sokan felmondták az albit, vagy kiköltöztek a koliból:( tavaly nyáron nem nyitott ki a koli, elég nagy szívás lenne sok hallgatónak, ha ez most is így lenne😅

2021. ápr. 20. 20:03
 17/20 anonim ***** válasza:
15%

*mármint a mi egyetemünkön

De ezt mindegyik intézmény magának határozza meg szerintem

2021. ápr. 21. 00:41
 18/20 anonim válasza:
15%

Kérdező vagyok!

Köszi ha lett volna mit olvasni akkor nem itt kérdeztem volna meg;)

Azóta már megkaptuk. Online lesz

2021. ápr. 22. 20:10
 19/20 anonim ***** válasza:
24%
Kérdező egy másik profillal....ez jó. :D:D
2021. ápr. 23. 00:28
 20/20 anonim válasza:
17%

És ? :D talán okom volt rá h töröljem az előzőt

2021. ápr. 27. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!