Corvinus kommunikáció-és média tudomány vagy gazdmen?
Egy ideje úgy gondolom, hogy PR-managerként szeretnék majd dolgozni és ehhez mindkét szak jó, de nem nagyon tudok választani. Bármelyik is lesz utána valószímű marketing mesterre mennék.
Alapból tök jó vagyok matekból ,faktra is járok szóval ebből a szempontból nem lenne baj a gazdmennel, viszont egy nagyon kreatív embernek tertom magam, több művészeti ágazatban is tevékenykedek hobbi szerűen, ezért lehet a kommédia emiatt jobban feküdne nekem. Szoktam kisfilmeket is készíteni, verseket, novellákat írni, szóval a TV és az újságírás is érdekel valamennyire, de nemtudom.
Mennyit veszítenék a kommédiával, ha utána marketing mestert végeznék? Elvégre a gazdmen jóval több dolgot tanít gazdasági téren, ami még jól jöhet a jövőben és azt is tudnám élvezni, de nemtudom, hogy az eszemre vagy a szívemre hallgassak://
Ezen kívül mindkét szakról szívesen olvasnék személyesen vélemyeket:)
1: Valóban nem, de meg lehet oldani.
2: Corvinuson már nincs ker-mark szak, csak gazdmen és azon belül nagyon sok specializácó, mert több szakot összeolvasztottak.
3: Egy gazdasági szakhoz képest nyilván más teljesen, de nem állítják róla a mostani hallgatók, hogy értéktelen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!