Szerintetek május 10-én újranyitják az iskolákat legalább 8.-ig?
Nyolcadik osztályig
Ha van valami más 5let, írjatok kommentben!pl. Bezárják a többit is vagy ilyesmi. Köszi!:)
Szerintem aranycsirke, jó *hasraütök* hmmm, szerintem kinyitnak a sulik!
Amúgy meg ne fossá, 8. osztályban már alig tanultok valamit az utolsó hónapan, marad elég idő a fortnájtra.
Nem hiszem, hogy kinyitnak, úgyhogy meg lehet nyugodni. Minden egyes iskola nyitásos dátumnál meg nem kell huszadjára is kiírni a kérdést, vissza is lehet keresni. Meg amúgy feltételezheted is, hogy eddig is csak ígéret volt, de betartás nem.
9-esnek: Ő egy gyakoris troll, aki minden egyes iskola nyitásos kérdés alatt megjelenik. Volt már PSPETI a neve, volt Nintendomihály, volt XboxVilmos stb...
14
Köszi :D Látom még vannak aktív gyk troll-celebek, mégse olyan kihalt az oldal :D
#16 Fejezd be mindenhova csak azt írod folyton, hogy nyit az iskola. Mindig minden kérdésre
WorldOfWarcraftAtti válasza: 19-én. Az, hogy Szlávik mit pofázik, ebből a szempontból teljesen irreleváns.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak..
Ez a kérdés amire válaszolt.
Most is erre a kérdésre egyből azt írja, hogy 11-ig. Szóval WorldOfWarcraftAtti teljesen trollkodik. És WorldOfWarcraftAtti 16 éves.
:)
" És WorldOfWarcraftAtti 16 éves."
Az iskolás kategóriába írogatók átlagéletkoránál jóval öregebb vagyok, hidd el.
18
Ha érdemben válaszolsz neki, és elkezdesz veszekedni akkor ő ennek örül :D
Ezt hívják "troll etetésnek".
Ne etessétek a trollokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!