Nos, szeretnék egyetemre illetve/vagy fősulira járni.Néztem az ELTE-t, de nem hittem a szememnek a ponthatárral kapcsolatban.Tanácsot tudna adni valaki? Többi lent:)...
Messze állok ettől a kérdéstől, ám szerintem jobb előre gondolkodni.Az utolsó számítások alapján, elvileg az ELTE-ÁJK karon a ponthatár 472 volt.
Őszintén, fogalmam sincs, hogy tudnék elérni ennyi pontot.Tervezek nyelvvizsgát tenni, de az sem elég, ùgy gondolom.
Esetleg aki odajár vagy odajelentkezik/jelentkezett el tudná mondani hogyan lehetne ennyit összekaparni?
Köszönöm előre is!:))
Teljesen jókat írtak az előttem szólók!
Ha esetleg önköltségesre sikerül bekerülnöd, idén bevezettek egy felező ösztöndíjat a már meglévőek mellé, az első éves tandíj felét az egyetem állja, amennyiben megítélik neked. Jellemzően ilyen 440-450pont körüliek már kaptak. Tudom,hogy ez se kevés,a pénz meg nem olyan sok, de legalább ez is valami, ráadásul itt mindegy a szociális háttér, ami sok esetben elérhetetlenné teszi az osztondijakat a kicsit is az átlag fölött lévő tanuloknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!