Szerintetek ki fognak nyitni az iskolák április 19.-én?
A mostani helyzetnél magasabb elhalálozás, fertőzöttség még nem volt de tényleg pont most akarnak kinyitni?
Mármint hogy 20 ezer fertőzöttnél záratták be erre a tanévre a sulit és 200 ezernél kinyitnak?
Ha logikusan nézem akkor esélye sincs ennek, de ismerve a jó magyar vezetést fix kinyitnak legkésőbb májusra mert nyárra eltűnik a covid mint tavaly
Én nem látok rá sok esélyt, bár a csapból is az folyik, hogy 19-én nyitás.
Végzősként egyébként több ismerősöm is van, akik azt mondták ők nem mennének vissza ennyi időre. Főleg kolisok, akiknek nem hiányzik ez a csiki-csuki miután már beköltöznek. Kommentekből, posztokból láttam sok szülőt is aki nem engedné a gyerekét. Én mennék ha lehet, de elég képlékenynek látom még ezt. Nem baj, majd előtte nap megtudjuk 😅
3. vagyok, nem tudom miért szavaztak le akik leszavaztak, mivel a kérdés úgy kezdődik, hogy "szerintetek". Lehet a hangnemből érződő fáradság, ami kb. megjelenik mindenkinél a helyzet miatt néha-néha, de csak vélemény volt, nem akartam senki ellenszenvét kivívni vele.
Szóval mégegyszer, semlegesebben ugyanez a vélemény:
Hivatalos állás szerint nyitnak 19-én. Azonban sokan vannak akik nem tartják ezt a döntés helyesnek különböző okoból (akár szülők, diákok, pedagógusok- nyilván sokan vannak a döntés mellett is, csak egy egész hangos tömeg látszik körvonalazódni akik nem szeretnék). Emiatt én nem tartom kizártnak, hogy az ő szavuk vagy ellenállásuk miatt nem valósul meg klasszikus értelemben a jelenléti oktatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!