Infós egyetemeken(mérnöinfó,üzemmérnök) mennyire kemény a fizika?
Tizedikes vagyok,nagyjából 0 fizika tudással,ugyanis 2 év alatt nem mentünk sokra a tanárunkkal...Továbbtanulás szempontjából az OE és a BME egyetemeken néztem a mérnök,illetve az üzemmérnök-informatikust. Milyen témaköröket szoktak leginkább tanítani ezeken a karokon?
17/f
A kérdésedre hitelesen nem tudok választani, de fent szoktak lenni a szakleírások extrém tömören a felvi.hu, és bővebben a szakok saját oldalán.
Pl.:
BME mérnökinfó és villamosmérnök
És ott nyisd meg: "A BSc képzés programja"
Valahol csak megtalálod a többi szakét is.
Szintén BME mérnökinfó, nálunk se tanított semmit a fizikatanár középsuliban. Otthon magamtól átvettem a dinamikát, így a fizika1 meg is lett, a fizika2-t viszont csak 2. felvételre sikerült megcsinálnom.
Nem a legnehezebb tárgyak amúgy, csak pótold be a lemaradásodat, mert a nulláról nehéz lesz. Most még időben vagy :) A Mozaik könyveket ajánlom + a lila példatárból csinálj feladatokat.
Bprof-on csak egy félév fizika van, és azt mondják, hogy nagyon dedós. De ne emiatt válaszd. Egyébként én inkább a bprof-ot ajánlanám, mert a végére már egy év munkatapasztalatod lesz, ezt óriási előnynek látom a mérnökinfóval szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!