Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen a Budapesti Teleki...

Milyen a Budapesti Teleki Blanka gimnázium biológia kémia tagozata?

Figyelt kérdés

2021. márc. 22. 10:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia. Én a Telekibe járok biosz tagozatra és imádom. Nagyon jól tanítanak a tanárok, segítőkészek,kedvesek, és nem az van, hogy ledarálják vagy feladják az anyagot, hogy jegyzeteljük ki, hanem elmagyarázzák érthetően.

Sok labor gyakorlat óránk van (nyilván nem most a karantén alatt).

A tagozatos tantárgyat eleve emelt szinten tanuljuk, emelt óraszámban, ami annyira jó, hogy nem kell felvenni faktba, mert eleve felkészít az emelt érettségire. Fakultációba meg fel tudsz venni akármilyen másik tantárgyat, amiből szintén emelt érettségire készítenek fel.

Ha úgy döntenénk, hogy versenyre szeretnénk menni, akkor a tanárok nagyon szívesen segítenek felkészülni és támogatnak minket.

Csak ajánlani tudom a Telekit!

2021. márc. 23. 09:03
 2/2 anonim válasza:
Én voltam ott szóbelizni és az írásbeli pontjai alapján pontoztak . A barátnőm is ugyan azt a tételt húzta bioszból és alig bírt róla mondani valamit nekem pedig azt mondták h nincs kérdésük mert mindent elmondtam. Közben nekem levontak 15 pontot a barátnőmnek pedig 2 mert neki jobb lett az írásbelije. Mondjuk úgyis az utolsó volt a listámon de más is így járt az ismerőseim közül ő pedig oda akart volna menni. De a VMG-t tudom ajánlani
júl. 11. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!