Idén várható a szóbelik megtartása?
Mielőtt a fejemhez vágná valaki, tudom, hogy ez már a kismilliomodik ehhez hasonló kérdés és azt is, hogy senki nem jós.
Továbbá, nem szeretném “megúszni” sem, egyszerűen borzalmasan tanácstalan vagyok, hogy kvázi “feleslegesen” tanulom-e meg a tételeket, vagy sem.
Szeretek tanulni, jó és szorgalmas tanuló vagyok, de ez a bizonytalanság szörnyű.
Az oltások mellett is szaporodnak a fertőzöttek számai, a tegnapi adatok szerint is 10.000+-an betegedtek meg, ami elég aggasztó.
Folyamatosan figyelemmel kísérem a híreket, írásbeli biztosan lesz, aminek nagyon örülök, de a szóbelikről csak annyit tudni, hogy a “járvány alakulásaképpen fogják elhalasztani vagy megtartani”.
Megértelek, én tavaly voltam ebben a helyzetben.
Szerintem most koncentrálj az írásbelire, a szóbelire majd készülsz utána. Én így tettem és végül nem tanultam meg a szóbeli tételeket egyáltalán. Viszont úgy gondolom még lehet tanulni őket egy hónap alatt, ha mást nem kell.
Sok sikert és kitartást!
Szerintem, lesz szóbeli. Azt reálisabbnak látom, hogy valamiféle rendszer szerint oldják majd meg, hogy kevesebb ember legyen egy helyen és így kevesebb az esélye a fertőződésre. De megfogják tartani, majd mossák a kezeiket, hogy az online oktatás megfelelő volt, a napi új esett szám, meg addigra le fog menni szóval a terjedésre se foghatnák.
De olvastam ,hogy majd a májusi kompetencia mérés azért is lesz fontos ,hogy felmérhessek ország szinten ,hogy mennyire volt hatásos az online tanulás az eredményeket illetően.(mondjuk ez eléggé eltérő mert nem a 12.es osztályok tudatását méri fel)
De szerintem lesz szóbeli, én így készülök :/
“járvány alakulásaképpen fogják elhalasztani vagy megtartani”
Ezt hol olvastad?😅 En is hasonlo cipoben jarok mint te :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!