Mennyire esélyes hogy felvegyenek ezekbe az iskolákba?
1. Bkszc Gundel Károlyba 297 vagyok a 600 valamennyiből. Ezt szeretném elsőnek megjelölni de nem tudom hogy mennyire esélyes 68 embert vesznek fel. Ez az iskola szó szerint egy álom lenne. Nem tudom hogy hányan szoktak itt kiesni ha esetleg valaki tudja leírná ?
2. Bgszc Teleki Blanka. Na itt nem hiszem hogy sok esélyem lenne 287rol tudom hülyén jön ki h a gundelbe 297rol esélyesebbnek látom de valamiért így érzem 🤷♀️
3. Bgszc II. Rákóczi Ferenc. Itt 205 és 130 vagyok. Hat nem tudom.
4. BGSZC Széchenyi István 120 vagyok. Csak 25 angolost vesznek fel ezért félek........
5. Szent István technikum 214
És most nagyon nagy szar helyzetbe vagyok mert sehol se vagyok 100%ig bent pedig kb mindenkinek van olyan suli ahol nagyon esélyes. És nem szeretnek 4es átlaggal gyujtobe menni.
Csak annyit szeretnek kérdezni hogy valamelyik sulirol tudtok valamit hogy nekem mennyire esélyes ? Mert mióta megtudtam h hol hanyadik vagyok azóta nem nyugszom :((
Beírod a sulidat, amelyiket megszeretnéd nézni.
Rányomsz a sor végén a nagyítóra.
Lesz az oldal vége felé, h Középfokú beiskolázás, és ott lesz az utolsó két év adatai. Hányan jelentkeztek, hányadikat vették fel legutolsónak stb...
Ha elakadsz írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!