1/11 anonim válasza:
idén már nem lesz jelenléti 1 nap se
2/11 anonim válasza:
háát nem tudom.. épp mai cikk szerint a sulik lesznek az elsők amit újranyitnak és olyan szinten érthetetlenül, hogy nacsak. "Először várhatóan az iskolai oktatás fog újraindulni" de hogy ezt csak általános iskolákra értik-e nem tudni...
4/11 anonim válasza:
Nagyon kevés esély van rá, hogy újra kinyitják a sulikat. Tavaly is ugyanez volt.
5/11 anonim válasza:
3! Tegnap még úgy volt, hogy április 7-én nyitnak az általános iskolák és óvodák. Végzős unokatesómnak olyan belső infója van, hogy ők idén már csak az érettségire mennek be.
6/11 anonim válasza:
"Tegnap még úgy volt, hogy április 7-én nyitnak az általános iskolák és óvodá"
Most meg már úgy van hogy TALÁN ápr 19-20tól (TALÁN!!) az ált isk és óvoda nyit!
még csak 1 nap telt el de az ápr 7 már felborult...
no comment.
7/11 anonim válasza:
Sajnos ez van. Viszont szerintem azzal, hogy visszaengedik a középsulisokat (minket) azzal veszélybe sodorják az érettségit. Szerencsésnek tartom magam, hogy csak 11.-es vagyok és remélhetőleg jövőre már nem lesz járvány, lesz idő a felkészülésre. (ja és reméljük lesz kormányváltás, hogy aztán egy biztosabb jövőnk legyen és diploma után ne kelljen elhagyni hazánkat)
8/11 anonim válasza:
"Viszont szerintem azzal, hogy visszaengedik a középsulisokat (minket) azzal veszélybe sodorják az érettségit."
de nem engedik vissza . nem lesz itt semmi se szeptemberig
9/11 anonim válasza:
Kedves 6-os !
Ezt hol olvastad ? Én erről lemaradtam :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!