SE-ETK hang-,beszéd- és nyelésterapeuta indul pótfelvételin?
Én az SE-ETK-ra járok és nem tartom valószínűnek, hogy pótfelvételiztetni fognak.
Amúgy azt megkérdezhetem, hogy miért pont ezt a szakot választanád? Karon belül is vannak ennél sokkal "használhatóbbak". Itthon ennek nincs piaca, más rehabilitációs szakemberek dolgoznak ebben a munkakörben, külföldön meg az eltérő nyelv miatt nem fogadják el. Mesterképzésre sem tudom, hova lehetne vele jelentkezni.
Remélem, nem veszed rossz néven, hogy ezt leírtam, csak az lenne a célom, hogy ha még nem jelentkeztél, akkor gondold át. :)
Kedves #2!
Nem sértő, ne izgulj🤗
Megkérdezhetem, hogy te milyen szakra jársz?
Ezeket ott tanulóktól hallottad vagy csak saját vélemény?
En a HBNYT-re járok, és eddig mindig volt munkahelyem suli mellett is, mindenhova várnak vissza diplomával, ne hallgass erre a valaszolora:) lehet h mentotisztkent hamarabb találsz munkát, de hogy jóval kisebbet is fogsz keresni az is biztos😃
Mesterbol egyenként van sokféle, a neuroterapiatol kezdve a táplálkozás tudományon at (megjegyzem h nem jár jobban más szakkal mert gyogytornaszbol és dietetikusbol is akkora tulkepzes van..)
Leszolni egy szakot úgy h semmit nem tudsz rola, gratulálok, érett egyetemista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!