A Budapesti Kölcsey Ferenc gimnáziumba az angol-francia tagozaton felvehetnek még a 155. helyről?
Figyelt kérdés
A 155. helyen vagyok 164 ponttal. Egyébként az írásbelim 75 pont lett és a vitt pontom is max.pont volt (50 pont) de a szóbelin valamiért csak 39 pontot kaptam pedig mindent mondtam és folyamatosan is beszéltem nem éreztem hogy elrontottam volna és mégis csak ennyit kaptam szóval ezt nem nagyon értem. A kéttannyelvűn viszont bentvagyok valószínű. Tehát szerintetek van esélyem még erre a tagozatra?2021. márc. 16. 13:14
1/3 anonim válasza:
A korábbi évek adatai alapján nem valószínű, az elmúlt három évben a 103-124. között volt az utolsó felvett ember:
2/3 anonim válasza:
Szerintem sem esélyes. Azért hagyd bent első helyen, hátha. Ha nem sikerül úgyis mennek tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!