A Vörösmarty Mihály Gimnázium vagy a Teleki Blanka Gimnázium természettudományos tagozata erősebb?
Köszi a választ #2
Nem volt szóbeli a Vörösmartyban mert mentességet kaptam valamint a Telekiben online volt. Bizony fogorvosnak készülök, 1.-nek a Szent Laci van megjelölve, ott elég jól sikerült a szóbeli.
Én csak a Vörösmarty ismerem, nagyon jó iskola, szuper tanárokkal, általában mindenki szeret oda járni. De épp azért mert a tt tagozatból az igazán jókat felszívja a Fazekas, Eötvös, Szent László, ez~rt nem dicsekedhet azokkal hasonló statisztikákat, tehát nem jellemző hogy orvosira mennek az itt tanulók. De ha valakinek ez a célja a maximális segítséget még fogja kapni, ez biztos.
A Teleki nem ismerem, de ott is hasonló a helyzet szerintem, csak sokkal rosszabb a híre a sulinak így közösségi szempontból, bár a sulis sorrendben elvileg előrébb van, mégsem igazán dícsérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!