Lehet okjs rendszergazda és tanítói végzettséggel tanítani alsó tagozatban?
Sziasztok!
A fent említett kérdésre szeretnék választ kapni. Röviden: az egyetem előtt elvégeztem egy okjs rendszergazdát, most pedig egyetemen tanulok tanítónak. Felmerült bennem a kérdés, hogy okjs szakképzettséggel, illetve tanítói diplomával engem alkalmazhatnak-e informatika tanárként alsó tagozatban informatika műveltség terület hianyában. Konkrét választ sajnos jelenleg nem kaptam eddig az oktatóktól.
Kedves 10-es!
Egyetértek veled, hogy erkölcstan sincs tantárgypedként megjelölve még is tanítják a tanítók(vmt nélküliek is).
Kedves 13-as!
Tantárgypedként nincs informatika. Ahogy 12 is említi csak készségszinten IKT és gyermekinformatika van, de az nem tantárgypedként van feltüntetve.
Ezért is érdekes ez a helyzet, mert elvileg etikát/erkölcstant csak ember és tarsadalom vmts taníthatna alsóban is, de a gyakorlatban nem ezt tapasztalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!