Szerintetek felvesznek?
Sziasztok! A Debreceni Bethlen Gábor szakközépiskolába az ideiglenes rangsoron 130. vagyok :(
Szerintetek felvesznek?
Onnan még be lehet kerülni?
Előre is köszi!

Meg kell nézni az utolsó felvett emberkének a ranglista számát.
Azt úgy lehet megcsináni,hoyg rámész erre a linkre: [link]
Beírod az iskola Om azonosítóját VAGY a teljes nevét,aztán pedig kiválasztasz egy tanévet.
Ha ez megvan,akkor keresés ésa kidobja tagozatonként,hogy "Meghirdetett helyek száma, Jelentkezők száma, 1. helyen jelentkezők száma, Felvettek száma, 1. helyen jelentkezettek közül a felvettek száma"
Remélem segítettem:))
Köszi a választ! De sajnos a Bethlenről nincsenek fent adatok :(
Mondjuk alapból a túljelentkezés miatt csúsztam le ennyire a rangsoron,pedig önmagában ez a pontszám nem lenne rossz.

Pedig fent kéne lennie a rendszerben. Biztos jól írtad be a dolgokat?
Igazából elég is csak az OM azonosító is és be kell állítanod valamelyik tanévet. Az ideit persze még nem lehet.

Sziasztooook
A kérdezőtől elnézést kerek mert nem kapcsolódik a sulidhoz de nekem is hasonló kérdésem van. Meg tudnátok nekem nézni hogy a budapesti Gundel Károlyba előző évben hanyadik volt az utolsó akit felvettek ? Nem tudok eligazodni az oktatási hivatal oldalán xdd

Kedves 7-es!
Légyszi add meg a sulinak a TELJES nevét és én nagyon szívesen utánanézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!