Ha csak most kezdek el igazán tanulni az érettségire, akkor tudok még töriből ötöst írni? (Eddig hármas voltam, és sokat felejtettem sajnos)
Figyelt kérdés
2021. márc. 8. 23:17
1/4 anonim válasza:
Szia! Simán, főleg, ha középszint. Igazából nem nagy szám. A négy tankönyv talán max. 1000-1100 oldal. Van rá 60 napod, tanulj meg napi 10-15 oldalt belőle. Ez napi 1-1,5 óra. Csináld meg mellé az eddigi érettségi feladatsorokat, a típusfeladatok begyakorlása jó kiindulópont lehet. Meg lapozgasd a követelményrendszerent, az tömören leirja mik kellenek. Ha közép akkor ne aggódj, eléggé felületes tudást kérnek számon. Egyfajta alapműveltség kicsit+sok a szövegértéses feladat, ahol azt kérik számon mennyire tudod értelmezni a forrást. Szóval napi 2 - 2,5 óra alatt felhozhatod magad 90% felettire is... Ha emelt akkor kicsit bajosabb, de az is lehetséges.. Csak akkor egy jó külön tanár nem ártana.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi 🥰 még a tanárom sem segített ennyit.
2021. márc. 8. 23:33
4/4 anonim válasza:
Első kézből való az információ. :D. Én tavaly érettségiztem, úgy képzeld el, hogy én április első hetében kezdtem, nekem 4 hetem volt rá, végül 83% lett.. Előtte hónapig nem tanultam semmi törit.Mondjuk nekem a stabil 4es,..4,25s tudásom megvolt előtte félév végén. De időm feleannyi volt atnézni..ha meg elbizonytalanodsz, akkor gondolj arra, hogy orvosin van, hogy 800 oldalt kell megtanulni szűk 1 hónapok alatt, tömör anatómiát mondjuk.Sokan így is 5st írnak, tehát nem lehetetlen. Nem 1000 oldal törit 2 hónap alatt:D, azt is közepszinten. Amíg az ember középiskolába jár, addig fel sem fogja milyen könnyű dolga van.. Miután leérettségiznek, utána döbbennek rá, hogy milyen semmiség volt, amit ott megköveteltek a tanárok. Sokan vissza sírják. Én is :D, de akkor én sem így láttam. Na szóval, ha kell valami tanács.. Akár más tárgyból.. Akkor segítek szívesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!