Corvinus Pénzügy és számvitel levelező vagy BGE angol nyelvű pénzügy és számvitel alapképzés?
Én a Corvinusra jártam az említett alapszakra, csak nappalin. Meg voltam vele elégedve, azt kaptam tőle, amit az elején ígértek. Elhelyezkedni könnyű volt, illetve a mesteres felvételik is könnyen mentek.
Miért levelező egyébként, illetve a BGE-n miért angolul tanulnál?
Köszönöm a választ!
Corvinuson nem indîtanak angol nyelvű pénzügy és számvitel alapképzést, viszont, akkor már ha magyar nyelvűre mennék dolgoznék mellette, mert jelenleg is dolgozom, ezért a levelező. Viszont a BGE-nél meg, mert angolul lenne, és úgy érzem, hogy fontos, hogy legyen egy erős szakmai nyelvi tudása az embernek. Ez mellett a mesterképzést mindenképpen angolul szeretném elvégezni.
Nem akarok beleszólni, de egyrészt a magyar számvitelt vétek lenne angolul tanulni, másrészt a pénzügyes tárgyakon a szakszavakat egyébként is angolul oktatják, mert úgy használja mindenki őket. Pusztán az angol nyelvért nem érdemes idegennyelvi hozzájárulást fizetni (BGE-n félévente 150-200 000Ft).
A Corvinuson levelező pedig legjobb tudomásom szerint csak önköltségesen indul. Nem éri meg a félmilliós tandíjat kifizetni, ha ingyen is tanulhatsz mellette nappalin. Heti 30 óra munka lazán megoldható a nappali alatt is.
Ha rám hallgatsz, nappalin végzed a Corvinuson és amellett dolgozol. Sokan csinálják így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!