Google meet előadásra 1 felhasználó/fiók tud 2 gépről csatlakozni?
Vagyis ha az egyik gépről csatlakoztam és másik gépen is belépek a fiókba, a meet-be (az adott osztályterem linkjén), akkor látom azt az órát? Mert hogy 2x nyilván nem lehetek jelen, de az 1-es gépről nem tudnék kilépni az értekezletből.
(egyszerűség kedvéért: általános iskolás gyerekemnek lesz órája, aminek egy része "szülői" lesz a jelen helyzetben felmerült kérdések megbeszélésére. A gyerek nem ott van, ahol én, a fiókja viszont az enyémhez kötött, tehát én is látom az email-jeit, tantermeket, így a hozzájuk kapcsolt meet linket is. De vajon, ha ő otthon az órára belép, akkor azt látom én is? Vagy van erre valahogy lehetőség?)
"Vagyis ha az egyik gépről csatlakoztam és másik gépen is belépek a fiókba, a meet-be (az adott osztályterem linkjén), akkor látom azt az órát?"
Igen.
"Mert hogy 2x nyilván nem lehetek jelen"
Beléphetsz a meet-be ugyanabból a fiókból többször is, akár különböző gépekről bejelentkezve. Az általad felvázolt esetben mindketten látjátok az órát, viszont a meetben a személyek résznél 2-szer jelenik meg a fiókotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!