2021-ben lesz szóbeli érettségi vizsga tavasszal?
Szerintem nem lesz, tavaly is ez a forgatókönyv játszódott le. Akkor is mondtam lesz érettségi stb és mégsem lett.
Annyit még zárójelben mondanék a jó kis spórolós államról, hogy a szobeliert kapnának a tanárok pénzt, tehát nem kell fizetni az államnak, ha nincs szóbeli:)))
De ki tudja, majd látjuk mi lesz és két héttel az érettségi előtt közlik hogy halooo:D
Én tavaly előtt érettségiztem.
De teljesen mérétékben sajnálom az összes vizsgázot!!
Tavaly gyakorlatilag csak márciustól nem volt iskola már akkor enyhítettek az érettségin, hogy nem kell szóbelizni.
Most, hogy nem volt suli egész évben szinte, elvárják hogy legyen rendesen megtartva az érettségi, úgy hogy gyakorlatilag ez a 3. Hullámban már az össze-vissza mutálódott covid is feltűnt, ami veszélyesebb a fiatalkora.
Szóval szerintem NEVETSÉGES amit leművelnek:)
Mély együtt érzésem minden vizsgázónak!
Szurkolok neketek, legyetek erősek!!
#4-es vagyok.
Nyugtatás képpen tudom mondani azt, amit az előttem lévő #2-es válaszadó mondott.
Majd az utolsó pillanatokban közlik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!