Szerintetek melyik suli milyen? -Károlyi Mihály Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum -Berzeviczy Gergely Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum -Radnóti Miklós Gimnázium
Mivel most 8.-os vagyok,és nem tudom melyiket jelöljem elsőnek. Szóval aki tudja milyenek ezek az iskolák akkor kérlek írjon róluk véleményt.
Előre is köszönöm a válaszokat!
A jelentkezés már lezárult ezért remélem, hogy már beadtad a jelentkezési lapodat és csak sorrendet szeretnél módosítani.
Radnóti Miklós Gimnázium egy TOP10 gimi
Károlyi egy picit erősebb, mint az újpesti Berze.
Igen,már leadtam a jelentkezése lapot és csak a változtatáson gondolkodtam. Most voltam a szóbeliken és elgondolkodtam hogy lehet mégse a Radnótit jelölöm elsőnek,mivel a tanárok akik ott voltak a Károlyiban és a Berzében kedvesnek tűnnek. És ugye a Radnótinak nincs szóbelije és így nem tudom milyenek ott a tanárok vagy a közösség.
Te esetleg tudsz a tanárokról vagy a közösségekről valamit?
1-es
Az a Radnóti, amelyikről a kérdező beszél, a dunakeszi, nem az ELTE gyakorló
Az pedig asszem a 34. gimi, nem top10 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!