Kölcsey Ferenc Gimnázium (Bp) milyen az angol szóbeli?
Én két éve szóbeliztem. Ha van okleveled, vagy nyelvvizsgád vagy bármi ilyesmi, akkor azokat vidd magaddal, mert értékelik őket.
Az egész szóbeli angolul fog lezajlani, úgyhogy figyelj arra, hogy már belépéskor is angolul köszönj. Először csak simán be kell majd mutatkoznod, feltesznek általános kérdéseket, majd két tételt fogsz húzni (a lehetséges tételek fent vannak a honlapon) és azokról fogtok bővebben beszélgetni. Ennyi igazából, én nagyjából 5 perc alatt végeztem az egésszel, és max pontszámot kaptam.
Sok sikert!
#5 vagyok
Én magyaron voltam de nagyon elrontottam. Amikor a képről kellett beszélni teljesen lefagytam, a szavakat amiket el kellett volna magyaráznom se tudtam normálisan elmagyarázni. Ahhoz képest hogy azt olvastam hogy ilyenkor próbálnak kérdésekkel segíteni a tanárok, meg hogy milyen kedvesek nálam nem így volt. Ültem csöndben ők meg jegyzeteltek valamit az egyik konkrétan elkezdett röhögni azon hogy nem tudtam megmagyarázni egy szót. Ismerőseimnek jó tapasztalatai vannak a suliról de így utólag örülök hogy nem a Kölcseyt jelöltem elsőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!