Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van olyan, aki a Budapest 8....

Van olyan, aki a Budapest 8. kerületi Vörösmarty Mihály gimnázium nyelvielőkészítős természettudományi tagozatra jelentkezet?

Figyelt kérdés

Sziasztok, akik a fent feltett kérdésemre igennel válaszolnak, leírnák, hohy hány pontjuk van, hanyadiknak jelölték, és behívták-e őket szőbetire.

Előre is köszönöm, aki válaszol! :)

2021. márc. 2. 18:30
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Köszi, remélem felvesznek, van valamennyi esélyem.
2021. márc. 30. 19:31
 32/37 csutora73 ***** válasza:

Szia!

Ne hülyéskedj 80-ik helyezéssel tutira bent vagy. Korábbi években 145; 130 és 111-ik volt az utolsó bejutó rangsorszáma. Majd akkor gratulálok, ha megvan a végleges és bent leszel, de szinte biztosra veheted!

2021. ápr. 2. 17:31
 33/37 anonim ***** válasza:
Úgyértem a Szent Laciba.
2021. ápr. 3. 00:17
 34/37 csutora73 ***** válasza:

Sziasztok!

Sikerült a Szentlaci, vagy kérdzőnek a VMG TT? Nekünk nem. Móricz termtud viszont meglett, ami nagy meglepetés.

2021. ápr. 27. 09:39
 35/37 anonim ***** válasza:

Én a kérdező vagyok, másik fiókról és igen sikerült! Holnap már találkozom is az osztályommal és az új ofőmmel.

Gratulálok nektek! :)

2021. máj. 16. 17:33
 36/37 csutora73 ***** válasza:

Sziasztok!

Végül a Móricz emelt matek is meglett, aminek a fiam nagyon örül, találkozott is már az osztálytársaival, szerinte jó fejek. (Én a VMG TT-t szerettem volna neki, de hát az sajnos a várólistáról sem sikerült. De így legalább egy évvel hamarabb fog leértettségizni, ha minden jól megy.) Nektek gratulálok, tök jó osztály lesz a VMG TT-n is, ahogy hallom. minden nem jöhet össze, én csalódott vagyok, a fiam nem és ez a lényeg :-).

2021. júl. 25. 10:45
 37/37 anonim ***** válasza:

35-ös vagyok.

Ez nagyon jó hír, hidd el ott is jó lesz neki. :)

A lényeg, hogy ő örül neki, ne légy csalódott, hanem inkább büszke.

2021. júl. 25. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!