Mit jelent az "NA" rövidítés a Berzsenyi Dániel (Bp) Giminél? (többi lent)
Az "na" a nincs adatot jelenti.
Pont ma hallottam, hogy a Berzsenyi a covid miatt idén ad szóbeli mentességet a legjobbaknak.
Hány pontod van? Melyik szakra jelentkeztél?
3-as,nem a Berzsenyi az elsődleges célom, 3.-ként jelöltem meg. De igazad van, valahol biztos fent van, hogy mit jelent, csak gondoltam itt is megpróbálom megkérdezni,mivel nem voltam benne biztos.
4-es,összesen (központi+hozott pontok) 143 pontom van, és természettudományra jelentkeztem:)
#6 ismerősöm gyereke a humánra kapott mentességet a Berzsenyiben (Apáczaiban is mentes volt, ott szokás ez). Kitűnő + kb 90 p írásbeli, pontos számot nem tudok, de kb ennyire emlékszem.
Amúgy ahogy követem idén a felvételis dolgokat, egyre több helyen látom, hallom, hogy ahol eddig nem volt mentesség, ott most mégis van (felvételi tájékoztató nem írt ilyet), pl a Bláthy is ezt csinálta idén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!