Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit jelent az "NA" rövidítés...

Mit jelent az "NA" rövidítés a Berzsenyi Dániel (Bp) Giminél? (többi lent)

Figyelt kérdés
Valószínüleg én vagyok buta, hogy nem értem, de nem tudom most mi van. Megnyitottam az oldalt, ahol megnézhetem, hogy behívtak-e szóbelire, és ha igen, mikor kell mennem. Azt írja a dátumnál, hogy március 10., de az időpontnál csak annyi szerepel, hogy "NA". A bizottságnál meg azt írja, hogy felvéve, emailben értesítjük (egyelőre nem kaptunk emailt). Most akkor mi van? Van időpont, de csak a nap van megadva, és a bizottság résznél azt írja felvéve.

2021. márc. 1. 20:48
 1/10 A kérdező kommentje:
*valószínűleg
2021. márc. 1. 21:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem látjuk amit te, oda nem tudunk belépni.
2021. márc. 1. 21:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Not available! Nem áll rendelkezésre, nincs adat. Biztos később osztanak be konkrét időpontra. Ha a Berzsenyibe készülsz, ezzel tisztában kellene lenni.
2021. márc. 1. 22:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Az "na" a nincs adatot jelenti.

Pont ma hallottam, hogy a Berzsenyi a covid miatt idén ad szóbeli mentességet a legjobbaknak.

Hány pontod van? Melyik szakra jelentkeztél?

2021. márc. 1. 22:04
 5/10 A kérdező kommentje:

3-as,nem a Berzsenyi az elsődleges célom, 3.-ként jelöltem meg. De igazad van, valahol biztos fent van, hogy mit jelent, csak gondoltam itt is megpróbálom megkérdezni,mivel nem voltam benne biztos.

4-es,összesen (központi+hozott pontok) 143 pontom van, és természettudományra jelentkeztem:)

2021. márc. 1. 22:30
 6/10 Holdenke ***** válasza:
72%
4-es! Hol hallottad ezt a szóbeli mentességet? Köszönöm
2021. márc. 2. 03:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

#6 ismerősöm gyereke a humánra kapott mentességet a Berzsenyiben (Apáczaiban is mentes volt, ott szokás ez). Kitűnő + kb 90 p írásbeli, pontos számot nem tudok, de kb ennyire emlékszem.

Amúgy ahogy követem idén a felvételis dolgokat, egyre több helyen látom, hallom, hogy ahol eddig nem volt mentesség, ott most mégis van (felvételi tájékoztató nem írt ilyet), pl a Bláthy is ezt csinálta idén.

2021. márc. 2. 06:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Tényleg mentesség ezt kaptam :) Ma kaptunk róla email-t :D
2021. márc. 2. 14:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok!
2021. márc. 2. 14:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2021. márc. 2. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!