Ugye hogy nincs joga az egyetemi oktatónak kamerát bekapcsoltatni velem?
Azt nem kérheti, hoyg kapcsold be a kamerát, de azt igen, hogy ha megszólít, arra válaszolj, ugyanis neked nem az a dolgod, hogy bejelentkezz, hanem hogy odafigyelj az oktatásra.
MEg arra is joga van, ha nem teszed, akkor egyszerüen nem igazolja azt az órát neked, és szemeszter végén ki leszel rúgva
"Nincs joga óra alatt megszólítani engem az oktatónak, ez törvényellenes"
Ez vicces 😹
"az óra elején bejelentkezünk, aztán hadd beszéljen az oktató magának, én intézem a dolgaimat, telefonálgatok, a másik laptopomon nézegetek jó kis oldalakat, filmeket."
Értem. Szóval ez vagy egy troll, vagy az a fickó, aki csak azért jár egyetemre, hogy elmondhassa, hogy egyetemre jár. 😂
"fel kellene jelentenünk ezt az oktatót. Mit képzel?"
Véletlenül nem te vagy az, akit pár napja nem engedtek be 18:57-kor kólát venni a boltba, és fel akarod jelenteni a teljes személyzetet, a céget, de még a rendőröket is?
Kaaamuuu.
Vagy végre értelmet nyert a büfészak kifejezés.
Én középiskolás vagyok és az irodalom óránál lenémitottam a laptopom így nem hallottam a tanárt meg hogy kérdezett.
Ki is b@szott óráról, szerencsére nem ír hiányzást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!