Ha ebben az évben már nem lesz suli, akkor a szóbeliket sem tartják meg?
Figyelt kérdés
2021. febr. 26. 01:35
A kérdező szavazást indított:
Meg lesz tartva mindenképp
Nem, olyan lesz az érettségi mint tavaly
28 szavazat
3/9 anonim 

válasza:

Lesz szóbeli! Ha mindenki meg is hal, a fidesz akkor is szóbeliztet, veszélynek kitéve a diákokat!
4/9 anonim 

válasza:

Tavaly 2 hónap leállással nem volt szóbeli, de az ideiek 1 éve nem járnak iskolába, az nem probléma. Welcome to Hungary!
5/9 anonim 

válasza:

Nem értem, hogy miért is szeretnétek a szóbli elmaradását. Hivatkoztok itt a vírushelyzetre. Így miért nem kéritek az egész érettségi eltörlését a vírusra hivatkozva? Ez az intelligens vírus csak a szóbelin támad? Majd jövőre érettségiztek?
6/9 anonim 

válasza:

5-ös: Tudod nagy segítség hogy nem kell 20+ tételt megtanulni, így is szinte önállóan kell készülnünk az írásbelikre...
És igazából IGAZSÁGTALAN lenne, ha a tavaly érettségizőknek elmaradt, az ideieknek pedig nem, akiknek sokkal többet kell önállóan dolgozni.
Azonban a kérdésre válaszolva, valószínűleg meg lesz tartva, mivel az előrehozott érettségiknél is volt idén.
7/9 anonim 

válasza:

Ingyen kéne az érettségi mi? Egész nap otthon rohad a banda, megy a COD, meg a Warzone, aztán még nekik áll feljebb! Ingyenérettségit kapnak!
8/9 anonim 

válasza:

Eltévedt kérdés, a jósok az ezotériában vannak.
9/9 anonim 

válasza:

Én leszarom, nekem jó a kettes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!