Nemzeti Közszolgálati Egyetem nemzetközi igazgatás szakon hogy néz ki az utolsó év?
Igaz, hogy az utolsó félévben már csak dolgozni kell (szakmai gyakorlat), és semmi tanulás nincs már? (6.félévben) milyen helyeken szokott lenni a szakmai gyakorlat, és mennyi idő?
Valamint az 5.félév milyen, ugyanolyan mint az addigiak? Államvizsga, diplomavédés stb mikor van? Érdekel minden, a hasznos válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!:)
5. félév: egyetem, tanulás, mint bárhol máshol/mint addig is.
6. félév: szakmai gyakorlat, szakdolgozatírás, államvizsga.
A szakgyak olyan 6-10 hét, nem tudom pontosan mert 2020-ban változott megint a tanterv.
Ezekre a helyekre elvileg biztosan lehet menni, de magadnak is kereshetsz, az egypár nyilatkozatba meg utánajárásba kerül.
Ha önköltséges vagy akkor fizetni kell az utolsó félévet is.
Elméletben jár fizetés a szakgyakért, a minimálbérhez viszonyítva, gyakorlatilag ne lepődj meg, ha nem kapsz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!