Lezárt félévet állami támogatással végeztem el, akkor utólag átírhatják azt a félévet önköltségesre?
Figyelt kérdés
A mostani félévet is államin kezdtem a neptun szerint, aztán pár napja írtak, hogy a státuszomat önköltségre változtatták.2021. febr. 19. 07:33
1/11 A kérdező kommentje:
Technikailag/jogilag lehet-e ilyet játszani?
2021. febr. 19. 07:34
2/11 anonim válasza:
Persze, ha elfogyott az államilag támogatott féléved akkor hogyne!
3/11 A kérdező kommentje:
De utólag, visszamenőleg is? Tehát lezárva, beírva minden, de utólag: hopp, ez se állami, ez se az volt, mégsem...
2021. febr. 19. 08:12
4/11 anonim válasza:
Amennyiben elfogyott az államilag támogatott féléveid száma, vagy az átlagod nem éri el az államilag támogatott határt igen, áttehetnek önköltségesre.
5/11 A kérdező kommentje:
Akár két év múlva is küldhetik a csekket?
2021. febr. 19. 08:12
6/11 anonim válasza:
#4 vagyok. Ebben az esetben szerintem kérdezd meg HÖK-öt. Biztos tudnak segíteni.
7/11 A kérdező kommentje:
De lezárt félév a kérdés. A mostani, oké, félév közben áttérés (bár ez is szokatlan, mert azt mondták, ha megkezdve valamilyen a státusz, az a félév közben nem változik.
2021. febr. 19. 08:14
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Nem akarom felhívni a HOK-ot, nehogy emiatt járjanak utána. Előtte megkérdeztem már hogy az aktuális felevem ha állami, akkor az változhat-e. Azt írta, nem. Erre kb. 3 nap múlva megváltoztatták a státuszt. Inkább már nem kérdezem, mert még az előző félévet is felülvizsgálja valaki.
2021. febr. 19. 08:16
9/11 anonim válasza:
Utólag is visszamenőleg, persze. Ha egyszer nincs annyi államilag támogatott féléved akkor hogyne írhatnák át később is. Hiszen nem is voltál rá jogosult még szép hogy ki kell fizetned.
10/11 A kérdező kommentje:
Csak arra hivatkoztak, hogy ha a neptun nem jelzi, akkor nem kell. Mert már tavaly kérdeztem. Azt írták, ez a félév ingyen. Akkor nekem ne kavarjanak... :)
Köszi! Talán megúszom, talán nem. Amúgy se értem már, hogy számolják, de ezek szerint ők se nagyon.
2021. febr. 19. 09:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!