A Budapesti Madách Imre Gimnáziumban milyen a szóbeli?
Én is abban reménykedek, hogy lejjebb viszik, mivel nekem összesítve 224 pontom van és tavaly 225-től hívták be a gyerekeket... Remélem nem ezen az egy rohadt ponton fog múlni.
Amúgy pont ma néztem, hogy pár gimi már kitette a pontszámait, köztük egy erősebb is, a Városmajori gimi és ott nem hogy alacsonyabb, hanem magasbb lett a ponthatár, mint tavaly. :(
A Városmajoriba máshogy működik és ott hetente hívják be a diákokat és minden hétre lejjebb viszik a ponthatárt
Na hát sziasztok !
Most már kinnt vannak a ponthatárok a honlapon és sajnos maradtak ugyanazok, mint tavaly. :(
7-es válaszoló vagyok, mint már írtam én ugye 1 ponttal vagyok a ponthatár alatt, így mi megpróbáljuk a méltányosságit.
Neked kedves kérdező és 15-ös válaszoló, sok sikert a továbbiakhoz, remélem felvesznek titeket egy jó gimnáziumba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!