Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Felnőttképzésben tanulok...

Felnőttképzésben tanulok estin. A DSZC-ből átiratkozhatok az MSZC-be?

Figyelt kérdés

Estin tanultam eddig szakmát, eddig ez a szakma két éves volt, ettől az évtől kezdve 1,5 éves. Azonban Borsodban élek, és eddig lejártam Debrecenbe iskolába, azonban mióta kijárási tilalom van nem tudok bejárni (az iskola nem hajlandó igazolást kiállítani nekem) érvénytelen lesz ez az évem így. Egy évem már megvan, idén végeznék. Àtiratkozhatok egy hozzám közelebbi intézménybe ugyanezen a szakon ettől függetlenül? Amikor kezdtem az iskolát, akkor Debrecenben laktam, és akkor még nem is volt ilyen szakma Borsodban estin. Most már van.

Àtiratkozhatok? Nyilván fogok írni az MSZC-nek is ezzel kapcsolatban, csak ezelőtt szeretnék olyannal beszélni, aki tisztában van ezekkel a dolgokkal, ha van itt ilyen.

2021. febr. 15. 20:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!