Szabad váltani faktot év közben?
Figyelt kérdés
Két hete volt félév, amikor le lehetett volna adni a faktot, de csak most döntöttem el, hogy lehet leadom és átmegyek másra. Igazgatói kérelemmel csak lehet. Ha év végén adom le, akkor vizsgát is kell tenni? De am valaki váltott?2021. febr. 15. 13:46
1/2 anonim válasza:
Iskola függő, nálunk pl félévkor sem lehet. Az ofődnél vagy az igazgatónál érdeklődj.
2/2 anonim válasza:
Szerintem is mindenképpen az osztályfőnöktől érdeklődd meg először, ez iskolánként más. Nálunk 11. félévkor egy kérvénnyel lehetett leadni, de csak leadni, majd 11. év végén mindenki kapott egy papírt, hogy mire járt eddig, és mire szeretne következő félévben. Én úgy tudom, hogy nálunk kellett vizsgát tenni annak, aki másra jelentkezett, abból az anyagból, amit a fakton addig tanítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!