Miért nézik le a gyógypedagógusokat?
nem, első, én is ezt tapasztalom, de az is egy tény h a tanítókat is lenézik... szerintem ahol ott a "pedagógus" szó, akkor egyből buta emberekre gondolnak.
Nekem egyik szakmával sincs bajom, mindenki csinálja azt amit szeretne :)
Már ne haragudj, de te állítasz valamit, és kérdéssé formálod. A multkor nem te kérdezted, hogy miért nézik le a pékeket, cipészeket, lakatosokat esztergályosokat földmunkásokat, bányászokat, stb-ket?
Mert itt senki sem néz le senkit. Legalább is nem találkoztam ilyesmivel. És kik nézik le, akárkiket?
"miért kell őket is tudatlan idiótának tekinteni azért mert ott van a neve mellett, hogy pedagógus"
Hát, ne haragudj, de nekem ebből totál az jön le, hogy nincs mit tenni, a tanítók idióták és kész.
"...a gyógypedagógusok tevékenysége teljes eltér ettől a körtől éppen ezért aki tudja miről beszél nem veszi egy kalap alá őket sem a pedagógusokkal sem az idiótákkal."
Ez itt a lényeg. Csak olyanok véleményére adj, aki tudja is, hogy miről mond véleményt. Ez az élet minden egyéb területén így van egyébként.
Az összes többi szak közt megvan a rivalizálás. És itt nem csak a mérnök-bölcsész frontvonalra gondolok, hanem pl. működik a különböző mérnök szakok közt is (saját tapasztalat: a vegyészmérnök szak általánosságban lenézi a környezetmérnök szakot). De ezt én sosem vettem komolyan, inkább csak ilyen haveri csipkelődésnek (vagy ilyesminek). Ha megismersz egy embert, akkor úgysem az alapján fogod megítélni, hogy milyen szakos. Azzal van a gond, akinél így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!