Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért nézik le a gyógypedagógu...

Miért nézik le a gyógypedagógusokat?

Figyelt kérdés
Sok helyen egy kalap alá veszik őket a kettes átlagos tanítókkal, pedig higgyétek el, hogy igazából elég kemény szakma, mind az életben ,mind az egyetemen. Akkor miért kell őket is tudatlan idiótának tekinteni azért mert ott van a neve mellett, hogy pedagógus!?
2010. aug. 16. 23:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt csak te nézel le valakiket, mégpedig a tanítókat...
2010. aug. 16. 23:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem nézem le se a gyógypedagógusokat, sem a tanítókat, de még a szomszéd 6 általánost végzett Manci nénit sem. Viszont téged nagyon sajnállak.
2010. aug. 16. 23:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

nem, első, én is ezt tapasztalom, de az is egy tény h a tanítókat is lenézik... szerintem ahol ott a "pedagógus" szó, akkor egyből buta emberekre gondolnak.

Nekem egyik szakmával sincs bajom, mindenki csinálja azt amit szeretne :)

2010. aug. 16. 23:28
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem, félre ne értsétek, az én édesanyám is tanító hidd el nem nézem le a szakmáját. Arra írtam, hogy eggyes tanítóképzőre ,de akár óvodapedagógusit is írhattam volna, igenis úgy mennek emberek,hogy ha sehova nem vesznek fel,majd leszel tanító fiam. És sajnos ma már sok helyen, nyilván nem mindenhol valóban annyira alacsony a követelmény,hogy el is tudja végezni. Valamint inkább arra értettem,hogy ez az általános nézet erről, nyilván van 5-ös átlagú is.
2010. aug. 16. 23:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Már ne haragudj, de te állítasz valamit, és kérdéssé formálod. A multkor nem te kérdezted, hogy miért nézik le a pékeket, cipészeket, lakatosokat esztergályosokat földmunkásokat, bányászokat, stb-ket?

Mert itt senki sem néz le senkit. Legalább is nem találkoztam ilyesmivel. És kik nézik le, akárkiket?

2010. aug. 16. 23:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem én kérdeztem. És nem az itteni helyzetről beszéltem,hanem arról amivel a mindennapokban találkoztam. Nem állítás volt, csak eléggé kíváncsi vagyok a véleményekre, mint írtam nem nézek le senkit. Nem kérdezném olyan emberek véleményét akiket lenézek.
2010. aug. 16. 23:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"miért kell őket is tudatlan idiótának tekinteni azért mert ott van a neve mellett, hogy pedagógus"

Hát, ne haragudj, de nekem ebből totál az jön le, hogy nincs mit tenni, a tanítók idióták és kész.

2010. aug. 16. 23:38
 8/11 A kérdező kommentje:
Mint írtam nem azok és nem is tartom annak őket. Ezt inkább úgy értettem, hogy a tanítókat és általában a pedagógusokat tudatlan idiótáknak nézik, a gyógypedagógusok tevékenysége teljes eltér ettől a körtől éppen ezért aki tudja miről beszél nem veszi egy kalap alá őket sem a pedagógusokkal sem az idiótákkal. De azt hiszem, hogy ennek az egésznek számodra csak a vita a célja, mint az első kommentemben megírtam eszemben sincs lenézni a pedagógusokat.
2010. aug. 16. 23:40
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez sztem egy elég buta kérdés. Illetve értelmetlen. Ennyi erővel azt is kérdezhetted volna, hogy egyesek miért nézik le a Tesco-t, és miért a Cora-ba járnak? Kit érdekel, hogy ki hova jár és miért??!
2010. aug. 16. 23:42
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"...a gyógypedagógusok tevékenysége teljes eltér ettől a körtől éppen ezért aki tudja miről beszél nem veszi egy kalap alá őket sem a pedagógusokkal sem az idiótákkal."

Ez itt a lényeg. Csak olyanok véleményére adj, aki tudja is, hogy miről mond véleményt. Ez az élet minden egyéb területén így van egyébként.

Az összes többi szak közt megvan a rivalizálás. És itt nem csak a mérnök-bölcsész frontvonalra gondolok, hanem pl. működik a különböző mérnök szakok közt is (saját tapasztalat: a vegyészmérnök szak általánosságban lenézi a környezetmérnök szakot). De ezt én sosem vettem komolyan, inkább csak ilyen haveri csipkelődésnek (vagy ilyesminek). Ha megismersz egy embert, akkor úgysem az alapján fogod megítélni, hogy milyen szakos. Azzal van a gond, akinél így működik.

2010. aug. 17. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!