Mit lehet tenni? (többi lent)
Nagyon szeretnék kozmetikus lenni, az adottságaim megis vannak hozzá. Viszont tudom, hogy okj-n lehet tanulni érettségihez kötve, viszont nekem nincs meg az érettségim. Van-e rá valamilyen mód, hogy lehessen belőlem kozmetikus a jövőben érettségi nélkül?
(pár hónappal ezelőtt felhívtam a hozzam legközelebbi iskolát, viszont mindenhol alapkövetelmény egy szakma az esti érettségihez.)
Nem vagyok igénytelen, mindenem megvan. Csupán csak anno inkább voltam barátnőkkel (mit mondjak, lázadtam) bele vittek a rosszba és ott hagytam az iskolát, viszont jó tanuló voltam ..
"Nem vagyok igénytelen, mindenem megvan."
Az érettségit kivéve... Bár azt nem értem, mi akadályoz abban, hogy megszerezd azt is.
elmondtam azt is.:) szakmához van kötve. idézem: pár hónappal ezelőtt felhívtam a hozzam legközelebbi iskolát, viszont mindenhol alapkövetelmény egy szakma az esti érettségihez.)
Nem vagyok igénytelen, mindenem megvan. Csupán csak anno inkább voltam barátnőkkel (mit mondjak, lázadtam) bele vittek a rosszba és ott hagytam az iskolát, viszont jó tanuló voltam ..
Elmész és leérettségizel.
"Nem vagyok igénytelen, mindenem megvan."
Érettségi?
"szakmát tanultam, csak én hülye ott hagytam"
Szóval az sincs. Igényes, az..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!