Mi van akkor ha lesz egy egyetemi félévem egy darab NULLkredites tárggyal? de nullkredites meg nem lehet egy félév, de semmit se vehetek már fel
Figyelt kérdés
A covid befűtött nekem, elcsúsztam a szakmai gyakorlattal (mint tárggyal). így ezt fel kell vennem újra. Ugyanakkor minden más tárgy már megvan, nem vehetek fel semmit, a szakmai gyak meg nullkredites.
így lesz egy nullkredites félévem-de nullkredites félév meg nem lehet a szabályzat szerint. Hát ilyenkor mi van?
Nyilván felvehetek a szakomhoz semmiben nem kötődő más tárgyakat, de azokra ugyanúgy nulkreditet kapnék.
2021. febr. 13. 09:53
1/4 anonim 

válasza:

Nem úgy volt hogy még fel se vettek az NKE-re?
2/4 anonim 

válasza:

Nem tudsz valami random szabvált felvenni?
3/4 A kérdező kommentje:
"random szabvált felvenni?"
nem, mert mindent felvettem és teljesítettem amire kredit adható,kismillió tárgyat felvehetek még de nullkredittel.
2021. febr. 14. 09:45
4/4 anonim 

válasza:

Hat ebben akkor csak a TO tud segíteni szerintem. Biztos h van megoldas ra, biztos h elofordult mar ilyen massal is. Majd ird meg h mi lett es kitartas!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!