Milyen szakot válasszak? (SOS)
Pszichológiát jelöltem elsőnek, de nagyon magas a ponthatár, így nem hiszem, hogy bekerülök.
Mindenképpen valami pszichológiához, esetleg orvosihoz hasonló szak érdekelne még, ahol emberekkel foglalkozhatok személyesen, nem laborban kell dolgoznom.
Biológiából és angolból fogok emeltezni, így az orvosi/fogorvosi/gyógyszerészeti is kiesik az emelt kémia érettségi hiánya miatt.
Milyen szakot tudnátok javasolni, ahol egészségüggyel vagy pszichológiával foglalkozhatok, megbecsült szak, és azért a fizetés sem rossz?
420 körül saccolnám a pontomat.
Amúgy nem értem miért kell lepontozni, hiszen
1. Leírtam, hogy a vidéki 2 helyen van esélye ennyi ponttal
2. Leírtam, hogy ha nagyon ezt szeretné jövőre próbáljon több pontot gyűjteni újra érettségi pl
3. Leírtam hogy eü-n belül jó a gyógytornász, gyógypedagógus
4. És valóban azt is hogy nézze meg a szociológiát, mert sokaknak szokott tetszeni, akiknek a pszcihológia tapasztalatom szerint. És hogy a Károlin Pl van alapszakon szociálpszichológia, ami nyilván nem pszichológia (ha csak az érdekli lásd 1,2. pont), de egy lehetőség.
Akkor miért is nem hasznos a válaszom? 😊
Köszönöm mindenkinek a választ.
A gyógypedagógiát, a gyógyornászt és az orvosi diagnosztikai analitikust megjelölöm, köszi a tippet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!