Miért érdekel minden a sulin kívül?
Igazság szerint én az online oktatás alatt “kinyíltam”
Rájöttem, ki is vagyok én. Elkezdtem törit, bioszt tanulni, ami engem érdekelt. Olvastam, írtam, kutattam, grafológiai ismereteket szereztem, verseket olvastam, behatóan foglalkoztam a magyar, és külföldi irodalommal, főleg a reneszánszban.
Rájöttem, hogy az erdő milyen gyönyörű, és hasznos. Kutattam az erdő titkos életét, az állatokat, fákat.
Angolt tanultam, de csak önszorgalomból.
Álmodoztam, és gondolkoztam.
És ez még mindig tart.
Viszont az iskolában nem vagyok lelkes. Nem vagyok rossz tanuló, 4-5-ös vagyok, jó lett a bizim is, de ha arra gondolok, hogy iskola, felfordul a gyomrom. Ott nem érdekel semmi. Főleg a matek nem.
Biztosan bennem van a hiba, nem ilyenek után kellene érdeklődnöm...
Több időt kellene a sulira fordítanom, és a tanáraim véleménye is az, hogy balgaságokat tanulok, aminek sosem veszem hasznát majd a nagybetűs Életben.
Miert van az, hogy minden más érdekel, csak a tananyag nem? Igaza van a tanáraimnak?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!