Egyetem költségtérítésesre történő átsorolás esetén határozatot küld vagy hírlevelet?
Ezt kaptam neptun üzenetben
ld lejjebb
A kérdés: az egyetem a fizetősre átsorolásnál nem határozatot küld? Mert ennek így eléggé formalevél - hírlevél szaga van, de még sose kaptam ilyet. Kérdés most miért?
Ha ez egy automata hírlevél eddig is kellett volna kapnom.
Tájékoztató minden önköltséges/költségtérítéses képzésben részt vevő hallgató részére (banszámlaszámokkal)
Tárgy: Tájékoztató az X Egyetem minden önköltséges/költségtérítéses képzésben részt vevő hallgatója részére az önköltségi/költségtérítési díj megfizetésével, a diákhitellel és az Egyetemtől
kérhető fizetési kedvezményekkel kapcsolatban
Tisztelt Hallgató!
Tájékoztatom, hogy a 2020/21. tanév tavaszi félév önköltségi/költségtérítési díjának (a továbbiakban együttesen: önköltségi díj) befizetési határideje: 2021. február 22. (hétfő) éjfél.
Az önköltségi díjak a NEPTUN TR-ben 2021. február 2-tól kerülnek kiírásra, kérjük, folyamatosan kövesse nyomon a befizetési tételkiírásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!