Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Vélemények a Leövey Klára...

Vélemények a Leövey Klára Gimnáziumról (BP.)?

Figyelt kérdés
Alapvetően jókat olvastunk/hallottunk róla, sajnos személyesen megtapasztalni nem volt lehetőség. Jó tanulónak (majdnem kitűnő (1. db 4-es) általános iskolai bizonyítvány) és jó központival (76 pont) esélyesnek gondoljuk. Erős, de nem TOP erős versenyistálló gimiben gondolkodunk, ahol fontos, hogy legyen motiváció, tanulni akarás és jó színvonalú oktatás legyen. Személyes véleményeket, tapasztalatokat várunk.

2021. febr. 10. 12:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia :)

Én nagyon szeretek odajárni, mert a tanárok kedvesek, segítőkészek nagyon rossz iskolából mentem oda elég sok lemaradással, de már simán vagyok egyszinten az osztálytársiammal. A motiváltsággal nincsen gond, főleg ezen a tagozaton, hisz majdnem mindenki azzal a céllal jött, hogy az orvosin szeretne tovább tanulni. Nagyon jó osztályközösségünk van. Én tt-re járok és imádom, engem kitűnő bizonyítvánnyal 84 ponttal vettek fel, mondjuk a szóbelimet eléggé elrontottam az asszem 12-13 pont lett.

2021. febr. 10. 15:01
 2/4 anonim ***** válasza:
1-es, szeretném megkérdezni, hogy milyen gyakori a 0. óra a Leöveyben?
2021. febr. 20. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom pontosan, nekem egy 0. órám van, de az is csak azért, mert a tanár nem ér rá pénteken első órában. Alapból nem lenne. De így legalább nyugisabb a péntek:)
2021. febr. 22. 00:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Köszönöm!:)
2021. febr. 22. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!