Biológia emelt 25%-ra?
Figyelt kérdés
Nekem csak annyi kell, hogy legyen egy emelt érettségim, de a pontszámításhoz már nem kell. Szerintetek mennyire nehéz egy kettest összehozni?2021. febr. 9. 10:41
1/5 anonim 

válasza:

A biológia egy elég nehéz érettségi, azért érdemes lenne készülnöd rá, de ha rászánsz egy kis energiát akkor nem lesz vészes.
2/5 anonim 

válasza:

emelthez legkönnyebb szerintem egy nyelv, de semmiképpen nem a biosz
3/5 anonim 

válasza:

Ha annyi a lényeg,hogy legyen egy emelt én a nyelvet javasolnám. Abból szerintem simán össze lehet hozni egy kettest minimum még akkor is, ha most állsz neki. Bizonyára magasabb óraszámod volt belőle,mint biológiából, így valamennyi alapod biztos van.
4/5 anonim 

válasza:

Amúgy ja, vagy nyelv, vagy esetleg informatika, de akkor a szövegszerkesztésnek jól kell menni, meg excelhez is jó, ha hozzá tudsz szólni, mert a programozás meg adatbázis ott azért már nem gyenge. Szóbelin meg összemakogsz pár mondatot. Amúgy bioszt én sem javaslom semmiképp.
5/5 anonim 

válasza:

Nálunk a legtöbben infóból, nyelvből meg földrajzból emelteztek. Ha úgy érzed a biosz megy jól, akkor nem hiszem higy nehéz az emelet, már persze ha tanultad az emeltet. (Középszintű tudással max nyelv emeltjét ajánlom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!